Hvorfor BG Bremsesystemservice?

Høyt trykk, ekstrem varme og friksjon vil over tid bryte ned bremsevæsken og gjøre den svakere. Den svekkede bremsevæsken koker ved en lavere temperatur som lager luftbobler og kondens i bremsesystemet. Kondens i bremsesystemet fører til en rekke utfordringer som dannelse av avleiringer og oksidasjon og rustdannelse på metalldeler. En av de første tegnene på at bremsesystemet svekkes er at bremsepedalen får en ”svampete” følelse eller ulyd når du bruker bremsene. Forblir disse symptomene ignorert over tid vil det kunne føre til bremsesvikt.

 

Hva gjør BG Bremsesystemservice?

Med hjelp av vår BG bremsevæskeskifter får vi hurtig og effektivt skiftet all den forurensede bremsevæsken fra hele bremsesystemet, før vi tilfører ny væske. Slik bidrar vi til å forebygge feil/skade på bilens viktigste sikkerhetsfunksjon!

 

Resultatet etter BG Bremsesystemservice

Bremsene fungerer som de skal og du kan være trygg på at bilens viktigste sikkerhetsfunksjon er uten feil og skade. I tillegg til BG Bremsesystemservice anbefaler vi at verkstedet sjekker bilens bremseklosser og -skiver.

Vi anbefaler BG Bremsesystemservice hver 60.000 km

Bremsevæske før BG-service og etter